En bra dag…

Sitter på tåget från Groningen till Amsterdam Schipol. Konferensen är slut och vi har alla imponerats av Groningens sätt att planera sin stad. Man har envist hållit fast vid att man inte vill att staden skall glesas ut. Så är också 63% av alla resor i staden cykelresor. Staden är väl värd ett besök, och trots att jag varit här många gånger både i jobbet och privat är det lika trevligt varje gång.

Lund presenterade nästa års konferens, ECOMM 2007 som alltså ska hållas i Lund, och det blir tufft att matcha det startfält som Groningen lyckades få ihop till inledningen: trafikministern, länshövdingen och borgmästaren.

Och Marcel Rommerts från EU-kommissionen, som varit gudfader för alla 10 ECOMM-konferenser, pekade ut de städer som haft en ECOMM-konferens som Mobility Managements hem. Och som ”hem för innovationer inom Mobility Management” pekade han ut 10 organisationer i Europa. Universitet, forskningsinstitut och konsultföretag. Trivector fanns med på listan. En bra dag som sagt.

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.