Genomslag och halsstarrighet

Vilket genomslag det blev för vår rapport om trängselavgifterna. TV, radio, tidningar alla var där. Och det mesta av medias rapportering var rätt och riktigt bra.

Värre var det då med kommentarerna. Borgerliga politiker av olika dignitet rycker ut och tror inte på resultaten, eller tycker bara att de inte betyder nåt…. Och motormännen cyklar vidare.

För att inte tala om alla kommentarer på internet. Värst är det på Di.se som tycks vara en lekstuga för konspirationsbenägna fobiker och allmännt kunskapsföraktande knäppgökar. Märklig läsekrets…. Många handlar om att Lars Hultkrantz i analysgruppen är professor i Örebro, och att det var de som utnämnde Göran Persson till hedersdoktor, och då måste Lars vara köpt. Puh – Lars är nog en av de mest oköpta jag känner.

Skriver detta på tåget från Linköping till Lund. Har varit där och pratat om hur man kan tänka om framtidens trafik.

PS Lyssnar på Marie Fredrikssons nya i min ipod. Jag har inte varit förtjust i hennes soloplattor tidigare, men denna är bitvis lysande. Bra versioner av låtar av Pugh, Hoola Bandoola etc. Cool reggae-version av ”Vem kan man lita på.” DS

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.