Vi hade i alla fall tur med vädret

Visst, Alperna med visset knä är ju inte hellyckat. Dessutom blev hustrun av med sina pjäxor en morgon, men de kom tillbaka, och med skidorna en eftermiddag. Någon hade låst fast dem och åkt ner med kabinbanan. Skidpolisen kom och tyckte att man skulle spana nästa morgon för att eventuellt få fast en skidtjuv. Så var det naturligtvis inte. En tysk dam hade tagit fel – men ville knappt erkänna felet.

I eftermiddag började vi köra hemåt. Det blev inte biltåg hem, vi var tvugna att komma hem tidigare. Vi körde kl 16.00 i eftermiddag, och satt minst en timme i stau vid Bregenz. Alla tre övergångarna mellan Österrike och Tyskland var drabbade visade navigatorn.

Vi körde vidare och stannade vid den lilla medeltidstaden Rothenburg, känd som en av de tre städerna på romantische strasse. Vi har just tagit en kvällspromenad i detta som är ett Jakriborg på riktigt. Och inte disneykulisser. Nu skall vi sova. I morgon är det bara 90 mil hem. Godnatt!

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.