FlyMe, XC 90 och talmannen

Idag har FlyMe gått i konkurs. Naturligtvis mycket trist för den som köpt flygbiljetter med bolagaget. Men för miljön är det bra att ett av lågprisbolagen försvinner. Förhoppningsvis ökar priserna en del när en av konkurrenterna försvinner. Lågprisflyg är ju inte hållbart i längden.

Och 4 av 10 Volvo XC90 underkänns i besiktingen. Se där ytterligare ett tecken i tiden på att ohållbara lösningar inte är hållbara.

I går på tåget hem träffade jag riksdagskvinnan Christine Jönsson från Lund. Hon berättade för mig att riksdagens talman mailat ut en länk till min blogg. Ni som läser min blogg vet att jag hade en bild av Per Wästerberg som jag tyckte liknande fångvaktaren som Gösta Ekman gör i den gamla klassikern ”Släpp fångarna loss det är vår”. Och han hade tyckt att det var roligt!

Hoppas han läste lite om hållbarhetsfrågor också!

Länkar:
VolvoXC90
FlyMe
Talmannen

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.