Upplagt för smash!

Idag hade vi stämma för Sustainable Business Hub. I mitt inledningsanförande sa jag att syftet med föreningen är samma som mina egna drivkrafter: rädda världen och göra affärer. Och att läget har nog aldrig varit bättre för ett nätverk som skall jobba med att lyfta fram företag som är inriktade på miljöteknik.

Så det var lite vemodigt att jag samtidigt avgick efter 4 år som ordförande. Men de senaste 1,5 åren har det tagit alldeles för mycket kraft att diskutera och sy ihop nya avtal med Region Skåne, byta VD två gånger osv improduktivt arbete som vare sig räddat världen eller skapat affärer. Dessutom kan det vara lagom att byta ordförande efter 4 år.

Men nu är allt på plats och behoven större än nånsin, så visst är det upplagt för smash.

Sitter i Sundsvall på en konferensanläggning som heter Hotell Södra berget, som alla som varit i Sundsvall vet ligger på det södra stadsberget.Skall i morgon bitti hålla i en workshop om ”Långsiktigt hållbara städer för regional utveckling”.

God natt!

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.