Hett

Eric och jag åt en god middag i går kväll på ett trevligt ställe med namnet Clydes med nån sorts kolonial stil på inredningen. Fast maten var italiensk/amerikansk, och god.

När jag drar bort gardinerna efter att ha sovit så där, tittar jag ner på trappan till Washington Public Library. Där ligger en uteliggare. I parken runtomkring ser jag ytterligare en. Natten har varit varm.

Efter att ha ätit en frukost för 17 $ går jag en morgonpromenad. Försöker hitta en drugstore för jag behöver en salva till mitt öga. Hittar en till slut i hörnet 7:de och H:st där Chinatown börjar.

Om 45 minuter kommer mina vänner Eric och Lori som lovat visa mig runt. Det kommer att bli varmt, ca 32 grader idag. Och jag har inte packat några shorts. Tänkte inte på detta som nån sorts semester… Men det blir nog ett par museum, och förhoppningsvis är det hyggligt svalt där.

Det skall bli minst lika varmt i morgon, och 35 grader på tisdag. Frågade Eric om det är normalt, och värmen som sådan är fullt normal i Washington, men det är mycket tidigare än vanligt. Precis som hemma alltså.

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.