En arkitekts monument

Var på begravning idag. En av våra allra bästa samarbetsspartners, Klas Brunnberg, arkitekt på FOJAB, och ordf i Sveriges Arkitekter, har allt för tidigt gått bort. Domkyrkan i Lund var nästa helt full – ca 400 personer. Beroende på att Klas var den varma, omtänksamma person som vi haft förmånen att jobba med i många år.

Prästen höll ett bra tal, där han blandannat sa att våra liv är som arkitektens skisser – inte alltid fullkomligt. Och han frågade sig vad Klas bästa hus var, vilket var hans monument. ”Se er omkring – det finns här” fortsatte han och menade att Klas monument var vi, att han levt på ett sätt som gett alla dessa vänner.

Till och med bättre än alla hans hus och planer…

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.