Bromma kvar – till vadå?

Sitter och skriver texter om behovet av bättre kunskap om implementering av lösningar för ett hållbart transportystem. Och denna kunskap tycks tyvärr behövas i allt högre grad. Just nu läser jag om att Stockholms fullmäktige beslutat att Bromma skall vara kvar 30 år till. Ibland känns livet ganska absurt.

Idag fick jag ett mail som berättade om ett möte på SLTF där lobbyorganisationen Svenskt flyg sagt ungefär att den svaga resandeminskning som kunnat noteras under senare år i inrikesflyget sannolikt kommer att följas av en ännu kraftigare minskning de kommande åren. Flygets framtid ligger i att knyta Sverige med omvärlden, och tåget är i många fall är bättre lämpat för inrikes trafik – åtminstone i landets södra hälft.

Och Bromma blir kvar i 30 år……till vadå?

Länk:

DN om Brommabeslutet

Dela med dina vänner:


Submit
3 kommentarer
  1. Erik Sandblom
    Erik Sandblom says:

    Chefen för Bromma flygplats, Marie-Louise Reinius, tycker det var ”ansvarsfullt” att förlänga kontraktet med 30 år…

    Marie-Louise, du har en lång väg att gå!

    Svara

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.