En lördagskväll på X2000 – efter MBF

På tåget hem igen denna lördagskväll. Förvånansvärt mycket folk.

Miljöbloggforum blev en trevlig historia. En kul blandning mellan proffsbloggare (Sveriges Radios Klotetredaktion, SVT:s nya ”Ställ om”, miljölivsstilsmagasinet Camino), de halvprofessionella (Asfaltblomman, Ecoprofile) och så idealisterna (Lunken, Klimatfakta, Köpstopp, osv). Vet inte riktigt var jag skall placera mej själv – förmodligen i alla tre kategorierna.

Fick lära mig en hel del om hur man skapar ett livsstilsmagasin som Camino, om LED-lampor (Lunken har massor av träffar för att han skriver om detta ibland) och en del tips från proffsen på Sveriges Radio. Och ett stort intresse för trafik och transportfrågor bland kollegorna.

Framförallt var det väldigt trevligt att träffa flera av de perosner man tidigare bara kommunicerat med över webben. Och upptäcka att det var trevliga IRL också! Och ett stort tack till Kurt Hultgren, Resenärsforum för lån av lokal.

Skall bli kul att lite mer aktivt länka och tipsa om kollegorna när man nu lärt känna dem lite mer. Tyvärr drog vi över tiden en del så jag ha inte gå med till Monks för öl och eftersnack.

Dela med dina vänner:


Submit
2 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.