Jag och Marilyn Monroe i München

Nattåget från Hamburg till München såg inte ut som förra gången vi åkte biltåg. Då var det särskilda kupéer för 5 personer, en för varje bil. Nu var det någon sorts liggvagnar med bäddarna längs med tågets riktning och bara ett draperi att dra för. Påminde om tågvagnen i ”I hetaste laget” med Tony Curtis och Marylin Monroe. Eller om tågvagnen i bröderna Marx-filmen ”En dag på cirkus” där Groucho sjunger ”Lydia oh Lydia the encyclopedia, Lydia the tatooed lady”. Nu stannde tåget på München central och om 20 minuter skall vi vara framme vid slutstationen München Ost. Sen bir det bilköer.

Tillägg: Precis när jag skrev detta upptäcker vi att vårt ressällskap Örjan och hans familj stigit av på München Hbf. Vi lyckades hinna dra in dem igen innan tåget gick.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.