CIA sponsrar massutbildning i självhushållning inför Peak Oil

Bra rubrik – eller hur?

Sitter på tåget hem efter en bra dag på Stockholmskontoret. Vi har börjat titta på de ansökningar som kommit in. Ser bra ut. Både folk från konkurrenter, offentlig förvaltning och nyexade har sökt. Och en gammal räv.

På väg hem sitter jag och läser en mycket bra rapport som en av medarbetarna på Stockholmskontoret skrivit. Den handlar hur väl transportplaner tar hänsyn till miljömålen. Intressant – kommer att bli en del att blogga om.

Skrev en rad på Twitter om vad alla här runt om mej på tåget gör med sina datorer – ser på film, jobbar och spelar bonnaspelet Farmville på Facebook (handlar om att driva en bondgård). Min twitter går direkt in som statusrad på Facebook. Och efter nån minut reagerade TJ. Hotade med att folk kommer att samlas med hötjugor utanför Trivector. Farmville har 11 miljoner spelare, det blir trångt på parkeringsplatsen, skrev han.

Jag svarade då att det kanske snart finns fler som sysslar med virtuellt jordbruk än IRL. Och efter några kommentarer fram och tillbaka föreslog jag att spelet kanske kan vara en del av träningen inför när vi alla måste börja odla hemma igen, även om att EU inte vill att vi skall prata om närodlat…

TJ föreslog då att jag skulle skriva att ”CIA har sponsrat en massutbildning i självhushållning inför Peak Oil” som en konspirationsteori för att lansera min blogg i USA. De gillar såna upplägg skrev TJ.

Nu är det gjort och jag måste jag fortsätta läsa om miljömål i infrastrukturplaneringen….och vänta på hur lång tid tar innan Echelon snappar upp ”nyheten”.

(Vet du inte vad Echelon är kan du klicka här.)

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.