Om jämställdhet i själva verket

Hade tänkt att skriva något om jämställdhet idag på internationella kvinnodagen. Men eftersom mitt förra inlägg gett upphov till en så intressant diskussion kring just detta ämne rekommenderar jag dig att läsa de 14 kommentarerna till det istället.

Och då reflektera över varför det ser ut som det gör med avseende på jämställdheten, i samhället och i trafiken. När det statliga verket inte ens lyckas nå upp de dåliga resultat på jämställdhet som finns bland chefer i näringslivet, trots alla mål om detta, då är det riktigt illa.

Själv sliter jag med föredragen till veckans gig: Lund i morgon och Örebro på onsdag. Och så har vi så urballat mycket att göra – och allt är roliga uppdrag. Vi kommer att behöva anställa ännu fler personer på Trivector, trots att vi anställt 6 personer det senaste halvåret på Traffic. På hela Trivector är siffran 9.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.