Pinsamt…

I dagens nyhetssändningar har vi kunnat höra Motormännen framföra det ena pinsamma argumentet efter det andra för att trängselskatten inte behövs. All forskning visar: Det går inte att bygga bort trängseln – nya vägar genererar mer trafik. Om inte Stockholm lyckas lösa detta med avgifter kommer det att få mycket allvarliga konsekvenser, bl a för den tillväxt som motståndarna säger sig värna om. Läs på för tusan!

PS. När jag försöker summera förra årets bästa CD-skivor (eller nedladdning via itunes) blir det Chavez Ravine, med Ry Cooder. Där spelar han chicanomusik med musiker från en del av Los Angeles som revs för ett stadium. Strålande!
Lyssna på: http://www.nonesuch.com/Hi_Band/rycooder/ DS

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.