Ännu bättre än väntat!

Minskningen i Stockholmstrafiken första dagen blev ca 25%, och trängseln i innnerstaden minskade 30%. Läs den utomordentliga sammanfattande kommentaren av Jonas Eliasson en uppskattad kollega och exellent trafikekonom på Transek (branschkollegor till Trivector).

http://stockholmsforsoket.episerverhotell.net/upload/Go_Live/2006-01-03/PDF/sammanfattning-3jan.pdf

PS. Kommer just från bio och såg Mastermind, den senaste i raden av Wallanderfilmer. Klart bättre än de tre som släppts på dvd. Välgjort, spännande och med ovanligt otäck historia, där Mikael Nyqvist spelaren en ovanligt otäck typ…. Se den! DS

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.