Ännu bättre än väntat!

Minskningen i Stockholmstrafiken första dagen blev ca 25%, och trängseln i innnerstaden minskade 30%. Läs den utomordentliga sammanfattande kommentaren av Jonas Eliasson en uppskattad kollega och exellent trafikekonom på Transek (branschkollegor till Trivector).

http://stockholmsforsoket.episerverhotell.net/upload/Go_Live/2006-01-03/PDF/sammanfattning-3jan.pdf

PS. Kommer just från bio och såg Mastermind, den senaste i raden av Wallanderfilmer. Klart bättre än de tre som släppts på dvd. Välgjort, spännande och med ovanligt otäck historia, där Mikael Nyqvist spelaren en ovanligt otäck typ…. Se den! DS

Dela med dina vänner:


Submit
0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.