Tänk vad en skyskrapa kan göra

I dagens DN finns en artikel om höghusförslaget i Lund som jag skrev om i förrgår. Förslaget fick tydligen godkänt i kommunstyrelsen. Och generade en hyggligt stor artikel med bild och allt. Det var länge sen en så pass stor artikel i den stora tidningen handlade om Lund.

Intressant att se hur fascinationen för höga hus genererar spalt-cm som säkert är värda en hel del. Men icke desto mindre tror jag att om planerna genomförs krävs insatser i centrum för att inte staden skall kantra mot nordöst.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.