Försenad avgång

Ok, så försvann en av de ministrar som fifflat inte bara lite utan ganska rejält. Brevlådeföretag som äger sommarhuset i Falsterbo blev för mycket även för Reinfeldt. Och till och med Maria Borelius förstod vinken med att en advokat skulle undersöka hennes ekonomi – som ju inte var speciellt fin.

Kan han inte ge en vink till Cecilia Stegö Chilò också? Att ha en kulturminister som vägrat betala TV-licens och tidigare sagt att hon gärna vill bli åtalad för att inte betalat TV-licens går bara inte.

En hållbar regering måste också stå för etik och moral. Hur skall vi annars kunna lita på vad de säger?

Framtidsyrken för en ny tid.
Dagens yrke: etikväktare

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.