Har du 20 miljoner dollar över?

I så fall kan du köpa dig en egen ö vid Bahamas, Walker’s Cay, med egen landningsbana. På ön finns också egen fiskehamn för djuphavsfiske. En hel del byggnader finns på ön, och många behöver renoveras. Kanske nåt för Maria Borelius?

På sajten Luxury Real Estate finns många fantastiska platser till salu. Och över 900 öar världen över är till salu. Men Grumme tvättön skulle aldrig platsa! Och frågan är hur många av dessa 928 öar som kommer att finnas kvar om 20 år – om temperaturen fortsätter att stiga. Så passa på att drömma nu!

Länk: www.luxuryrealestate.com

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.