Vi vann inte….

Trivector Traffic var nominerade till priset Globe Award ”Best CSR Entrepreur” på konferensen Globe Forum i förra veckan som samlade toppolitiker, entreprenörer och storföretag från Norden och Ryssland, Kina, Indien samt Östeuropa. CSR är en något diffus och mångtydig beteckning som kan översättas med ”Företagens ansvarstagande i samhället”. Ansvarstagandet delas upp i tre typer: etiskt, miljömässigt och socialt.

I vår kategori nominerades Climatewell, Scandinavian Biogas, Fairunlimited och Trivector Traffic. I kategorin börsnoterade företag var de nomineratde kullager SKF, IKEA, Electrolux, SAS och Trelleborg. Dessutom delades ut ett pris till forskare inom CSR-området.

Jag var själv på Berns i Stockholm på torsdag kväll när priset delades ut. Priset gick till Scandinavian Biogas, SKF resp Handels i Stockholm.

Dock var det kul att bli nominerade. Det lär ha varit 275 företag man valde bland.

Länkar:
Dagens miljö om priset
Trivectors webb om nomineringen
Globe Forum

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.