Köp inget utan att kolla Badbuster

DN skriver idag om en ny cool sajt – Badbuster. Det handlar om en svensk sajt som samlat miljöinformation om 650 storbolag världen över. Ett perfekt verktyg som ökar konsumenternas makt. Jag gillar den skarpt.

MEN, man skall dock inte förledas att tro att vi kan konsumera oss till hållbarhet. Resursförbrukningen är alldeles för stor inom många områden. Men som sagt – när du skall köpa något så visa att du uppskattar företag som anstränger sig. Och då är Badbusters en bra hjälp. När får vi en svensk version?

En liten undran dock – om man funderar på att tjäna pengar på annonser – hur blir det då med neutraliteten?

Länk:

Badbusters
DN om Badbusters

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.