Julbord i Mount Gambier

Julafton tillbringar vi i bilen för att börja ta oss söderut mot Melbourne på 3 dagar. Vi ser varningsskyltar för kängurur, men inga djur. Vi kör i timmar genom obebodda områden, med massor av saltsjöar.

Vi kör på eftermiddagen in i orten Mount Gambier som ser ut som en stad i mellanvästern i USA. Vi bor på ett motell, med bilen utanför dörren. Vi åker runt och konstatera att restaurangerna som väntat är stängda.

Vi köper mat och fixar ett litet australiensiskt julbord på hotellrummet.

God Jul!

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.