Hopp, äppelträd och 2,3 meter

Det är mycket nu. Därför har det blivit dåligt med bloggande de senaste dagarna. Lite uppdatering:

I torsdags hade vi bjudit in studenter från LTH för att övertyga dem om att de bör satsa på att läsa trafik – med hållbarhetsinriktning. Och kanske några av dem kanske kan hamna hos oss på Trivector så småningom. Det var en lyckad kväll som ingav hopp – de flesta av dem förstår hållbarhetsfrågor. Om några år är vi många fler som förstår – hoppas det inte är försent…

I helgen klippte vi äppelträden – jo jag vet att det är sent. Bättre sent än aldrig. Det blev bra – tror jag – jag är ingen expert.

Har tre föredrag att hålla denna vecka. De är klara nu i kväll. För mobility management-experter i morgon, för logistiker på onsdag, och för trafiktekniska föreningens medlemmar på torsdag.

Har nu lagt in mitt Twitterflöde här på bloggen – titta till höger. Har testkört någon vecka – tänker prova på allvar nu. Vi får se hur mycket mikrobloggande det blir.

Läser i ett utskick från Greenpeace att Maldivernas högsta punkt är 2,3 meter över havet. Det var därför de var först att underteckna Kyotoavtalet. Nu vill de köpa mark av något annat land, för att flytta hela befolkningen när det blir vått om fötterna. Australien lär vara intressant.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.