Slutavläsning

Sitter hemma och försöker hålla mej vaken. Jobbar lite smått – och sorterar – och summerar. Vi var borta i 18 dagar, bodde på 10 olika hotell.

Bilresan i USA blev sammanlagt 638 mil. Vi gjorde dessa mil på 14 dagar, vilket var ganska tufft. Man skulle nog haft 2-3 dagar till för att få lite luft i systemet. Och man kan naturligtvis göra den på mycket längre tid också.

Här är facit nummer två: en bild på våra tre inköpta julgranssouvenirer. Vi som designintresserade med ganska tråkigt ren smak, brukar frossa i en ganska belamrad julgran. Och när vi hittar någon knasig eller udda prydnad läggs den till samlingen. Nu blev det en M&M-kula från Las Vegas, en Elvis-prydnad från Graceland, och Vita Husets julgransprydnad för 2009.

Ett annat bokslut är förlorade utensilier: 1 par glasögon, nya, på flyget Washington – San Franscisco. Glömde i stolsfickan. 1 vigselring på Westin Hotel Times Square. Hade satt ringen på lillfingret eftersom värmen fick händerna att svälla upp. Måste ha försvunnet i duschen… Skruvade upp hela avloppet, men hittade den inte. Firade 25-årig brölloppsdag i juni.

Så fort jag orkar kommer en reflektion över trafik, stadsbyggnad och hållbarhet för det amerikanska samhället.

Länk: Google maps-fil på rutten

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.