Vad skall de nu klaga på?

Första ”riktiga dagen” med trängselavgifter i Stockholm minskade trafiken med 25%. Och ökningen på Essingeleden var liten och ställde inte till med problem. Kollektivtrafiken fungerade utan missöden. Vad skall belackarna nu hitta att klaga på? Kanske går vändningen till ett positivt ställningstagande snabbare än väntat? I London tog det mellan 3 och 4 månader.

Läste i en rapport idag att Florens från årskiftet infört förbud mot SUV:ar i innerstaden. Kanske något för svenska städer att ta efter? Och på TV visade Volvo just upp sin nya C30 på bilmässan i Detroit. Äntligen en Volvo som inte bara skall sälja på många hästkrafter. Och visst är den snygg? Nån som känner igen bakluckan från kombiversionen ES av Volvos klassiker P1800 (den som Helgonet, i Roger Moores gestalt, körde)?

PS Kollade in nya TV-serien ”Commander in chief” med Geena Davies som USA:s första kvinnliga president. Mycket bra manus och många bra skådespelare, bl a Donald Sutherland som talman. Blir nog en måndagskvällsvana under våren. DS

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.