Coolaste huset kompenserar inte tysk Dylan

Graz är en vacker stad. Varje dag på väg till vår kick-off passerar vi ett av Europas ovanligaste och också som jag tycker vackraste hus: Graz Kunsthaus, också kallat The friendely Alien. Jag har skrivit om det flera gånger tidigare. Men det tål att upprepas.

Huvuddelen av mötet är nu avslutat och i morgon förmiddag återstår bara ett slutmöte med Management Committe. Då tänker jag föreslå att hela MAX-projektet gör koldioxidneutralt – dvs att vi köper utsläppsrätter för alla flygresor som görs. Det borde väl EU-kommissionen anse som ”eligible costs”?

Grekerna höll inte lika långa predikningar idag, och läget ser ok ut i de flesta av projektets delar.

På TV är det Desperate Housewifes dubbat till tyska. Kan ett i-land som dubbar sina tv-program tas på allvar? På en kanal går en amerikansk sitcom som handlar om musik. Bob Dylan! medverkar i detta avsnitt, spelande sig själv. Dubbad på tyska!

Framtidsyrken för en ny tid.
Dagens yrke: undertextläggare

PS Lyckades inte få Fredrik Bergström på HUI att avslöja årets julklapp i tisdags när vi träffades. Men ljudbok känns ju inte helt fel. 2 miljoner svenskar lär ju lyssna. Bra julklappstips för iPoden. DS

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.