Lyckat seminarium – och dyra bilar

Sitter på tåget hem från Stockholm igen. Idag har vi haft vårt årliga påskseminarium på Stockholmskontoret. I år var temat – gissa vad – klimat och transporter. Totalt kom fler än 50 kunder och lyssnade på de duktiga kollegorna – och på Vägverkets miljödirektör Lars Nilsson.

Alla föredragen etc kommer att finnas på vår webb-plats inom några dagar. Då kan ni som inte var där få en bild av seminariet. Och då kan ni göra precis som kunderna – dvs antingen bara tycka att informationen är intressant, eller tycka den är intressant och att det borde man nog ta hjälp av Trivector med, eller som några tycka informationen är spännande och intressant, men det där kan jag göra själv.

När man bjuder på denna typ av kundseminarium med tillhörande lunchbuffé, påskägg etc så finns alla tre typerna. Det är ju flest av de två första typerna, kunder som man samarbetat med under många år, och där det det då och då trillar in ett uppdrag. Sen finns de som troget kommer på allt man ordnar – men där det aldrig – och då menar jag aldrig på riktigt – blir några uppdrag. Men det bjuder vi gärna på.

Idag har jag också från en mycket välunderättad källa förstått att satsningen på 10.000 i bidrag till miljöbilsköpare förmodligen är ett mycket dyrt sätt att minska utsläppen. Av de 10.000 miljöbilar som Andreas Carlgren pratade skulle tillkomma så skulle alla utom ca 200 (tvåhundra!) förmodligen sålts ändå….

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.