Cleantech – den ljusnande framtid är vår?

Studentfirande nummer 2 (av 6 denna vecka) avklarad. Trevligt, och pappa Bosse höll tal till studenten Jonas där han pekade ut att som teknikintresserad borde han satsa på miljöteknik. Klok man denne Bosse!

Pratade hållbara transporter för en delegation från Toronto idag som besökte Malmö idag för att kolla upp vad som händer inom cleantech-området i Sverige. Fick bra gensvar – och konsultuppdrag i Toronto hade inte varit fel, det är en trevlig stad. Men när det gäller frågan om trängselavgifter var något för Toronto, blev det delade meningar. Vissa uttryckte farhågor att företag skulle flytta ut från centrum. Känner igen resonemangen från Stockholm….

Upptäckte just i ett nytt mail från Washington att jag förväntas hålla två olika föredrag, ett på måndag och ett på tisdag. Hmmm, tidgare var det bara tisdagen. Måste få klarhet i detta i morgon.

Men mina goda vänner Eric Schreffler från San Diego, och Lori Diggins från Washington har lovat visa mig runt i Washington på söndag, vilket jag ser fram emot.

Morgondagen skall jag ägna åt anställningsintervjuer för anställning i Lund. Hoppas vi hittar några intressanta personer som vill jobba inom cleantech och transporter.

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.