Klimatåtgärder som preventivmedel

DN har en politisk satirisk tecknare som heter Magnus Bard. Jag gillar honom skarpt. Idag har han tecknat en bild av ett par som har sex. Kvinnan som rider mannen säger ”Håll dig nu! Tänk iskalla tankar”. Mannen tänker då: ”Höjd bensinskatt med 70 öre litern”.

Om han tänker köra med bensinpriset som metod så gissar jag att han kommer att kunna praktisera coitus interruptus som preventivmetod med ännu större framgång de närmaste åren.

Idag har vi firat sonens 17-årsdag. Han hade önskat sig, och fick, en ny väska. I Berlin hade han sett ett antal personer bära dessa väskor. Det handlar om en väska från schweitziska Freitag gjord av återvunnet material: lastbilskapellväv, bilbälten och cykelslang. Varje väska blir unik.

Vi köpte väskan i Malmö, men om man köper den på nätet kan man själv designa den och välja vilken del av lastbilskapellet som skall användas för väskan. Det finns ett stort antal modeller, och dessutom laptopfodral, ipodfodral etc.

Länk:
Freitag

0 kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.