Lite jultrams och lite allvar

Dags för lite jultrams – hittat på Karin Adelskölds blogg. Karin är teknikexpert i TV4 och driver bloggen lillagumman.se. Hon är också ståuppare och vi hade henne på Trivectors julfest tillsammans med Fritte Fritzon, en annan kul stå upp komiker. På deras bloggar (Karins & Frittes) finns bilder från deras tekniska ”loge” här på Trivector.


blogmyspacedvd to ipod video convertertalkingphoto, dvd to psp convertertalkingphoto, dvd to zunetalking photo album

Och så en helt underbar trafiksång som kommit in i julsångstävlingen. Inte mycket till julsång men ack så trevlig. Jag är tillräckligt gammal för att känna igen Dirch Passer till vänster. Tack till Vilse på Värnhem för den.

Och så hittar jag på Klimatmagasinet Effekts webb en utmärkt illustration till fiaskot i Köpenhamn. Och det är favoriterna Monty Python som står för kommentaren – om vikten av att agera och inte bara prata – vilket Peoples Front of Judea försöker. En mer perfekt kommentar är svår att hitta.

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Vill du gå med i diskussionen?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.